Het bedrijf

Al meer dan 35 jaar is Jonker HoutKonstruktie bv specialist in het ontwikkelen van prefab dakelementen, vloeren, dakkapellen, binnenspouwbladen, binnenwanden en gevelelementen. Wij bieden hiermee een scala aan van producten voor zowel seriematige als enkelschalige projecten.

Maatwerk

Door jarenlange ervaring van de 40 vakkundige medewerkers, kunnen er naast de doorsnee kappen ook complexe kappen gerealiseerd worden. Samen met onze opdrachtgevers denken wij mee in zowel het voortraject als tijdens de uitvoering van een project. Dit resulteert uiteindelijk in een kosten efficiƫnt product op maat met een uitstekende pasvorm.

Leverbetrouwbaarheid

Door onze strakke planning, en onze optimale logistieke organisatie kunnen wij een constante leverbetrouwbaarheid garanderen. Met leveringen door heel Nederland met o.a. eigen vrachtauto, zorgen wij ervoor dat er stipt op tijd wordt geleverd. Hierdoor gaat er tijdens het bouwproces geen kostbare tijd verloren wat voor de opdrachtgever resulteert in een kosten efficiƫnte bouwwijze.

Kwaliteit

Zeer belangrijk voor Jonker HoutKonstruktie bv is de kwaliteit van het product. Alle producten voldoen aan de hoogste Nederlandse bouwtechnische eisen. Onze dakelementen en binnenspouwbladen worden geleverd onder KOMO attest-met-productcertificaat.